یک کارشناس بازار سرمایه گفت: برای بهبود هر چه بیشتر بازار سرمایه در کنار حذف ارز نیمایی باید قیمتگذاری دستوری، کاهش نرخ بهره در دستور کار باشد همچنین لوایح بودجه نباید به ضرر بنگاههای اقتصادی تمام شود.
در سالهای اخیر در کشور، موضوع تامین منابع مالی، به دلیل تورم بالا و پیشبینیپذیر نبودن شرایط آتی، کاهش اعتبارات بانکی و محدودیتهای دسترسی به منابع سریع و ارزان اهمیت دوچندانی پیدا کرده است و یکی از مشکلات جدی نظام اقتصادی کشور در صنایع مختلف به حساب میآید.
بازار سرمایه در ادامه روند صعودی خود، امروز نیز رشد کرد اما اغلب نمادها از مثبت به منفی گرایش داشتند؛ با این حال شاخص کل با افزایش حدود ۳۳ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۶۸۶ هزار واحد رسید.
بهرام شکوری، رئیس کمیسیون صنایع و معادن اتاق ایران، پایان یافتن کار سامانه نیما و انتقال عمده مبادلات ارزی شرکتها به مرکز مبادله ارز توافقی را اقدامی تسهیلگرانه و به نفع شرکتهای صادرات محور ارزیابی و از اجرای آن استقبال کرد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: موافق ازسرگیری عرضههای اولیه نیستم چون حجم معاملات باید افزایش یابد یا حداقل یک تا دوماه اجازه دهیم شرایط بازار تثبیت شود بعد دست به پذیرش و عرضه سهام جدید بزنیم.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: از آنجایی که نرخ کنونی سهمهای بورسی گران نیست و حاشیه سود شرکتها ظرفیت رشد دارد در صورتی که ریسکهای سیستماتیک بازار را تهدید نکند میتوان شاهد تداوم رشد بازار سرمایه باشیم.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: طی سالهای گذشته بازار سرمایه افت شدیدی را تجربه کرد و ارزش دلاری با کاهش مواجه شد در حال حاضر فعالان بازار سرمایه انتظار دارند با بهبود شرایط افتها و ضررهایشان جبران شود.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بازار سرمایه باید با توکنسازی به سمت ابزارهای رمز دارایی حرکت کند، بدترین استراتژی، نادیده گرفتن پدیدههای نو یا ممنوع کردن آن است و متخصصان پولی و مالی باید با کمک سازمان بورس و بانک مرکزی، رمز ارزها را مدیریت کنند.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: اگرچه از لحاظ بنیادی سهمها بسیار ارزنده هستند، اما هنوز ارزش دلاری بازارسرمایه نسبت به اردیبهشت 1402، 40 درصد عقبتر است.
شاخص کل بازار سرمایه امروز با رشد بیش از ۱۲ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۵۰۱ هزار واحد رسید تا برای اولین بار در تاریخ خود کانال ۲.۵ میلیون واحد را فتح کند.